Gitarist Zanger voor bruiloft

Michiel de Waal is een betaalbare allround muzikant. Deze Friese zanger / gitarist treedt al vele jaren op, op diverse podia in heel Nederland. Hij heeft op menig dorpsfeest / evenement en bruiloft / partij / feest gestaan.


Breed repertoire

Met zijn brede repertoire past hij op bijna elke plek. Het geluidsniveau kan op elke gewenste sterkte aangepast worden. Zo kan hij ingezet worden als rustige achtergrondmuziek, maar ook op een wat luider niveau spelen als dat wenselijk is.
Ook qua ruimte is hij vaak makkelijk te plaatsen, enkele vierkante meters zijn vaak al voldoende voor hem.


One man band

Michiel de Waal speelt volgens het one-man-band principe. Dat betekent dat hij live zingt en gitaar speelt, en de andere begeleidende instrumenten laat klinken via de computer. Op deze wijze klinkt het alsof er een live band staat te spelen. Voordeel hiervan is dat het niet eentonig wordt na verloop van tijd.

In de videos wordt duidelijk hoe het in de praktijk klinkt en eruit ziet.

Live Band boeken/ huren VS voordelig / goedkoop One man band boeken

Zanger / gitarist Michiel de Waal is een uitstekend voordelig / goedkoop / betaalbaar alternatief om in plaats van een live band te boeken/ huren voor uw huwelijk / bruiloft, feest, bedrijfsfeest, evenement of gezellige avond.


70’s/80’s/90’s DJ

Michiel is eventueel ook als DJ in te huren. Dit kan in combinatie met de ‘live’ sets die hij speelt, of alleen als djay op uw feest / partij / bruiloft / huwelijk / evenement, afhankelijk van uw wensen. Voordeel hiervan is dat hij zijn muziek kan aanvullen met verzoekjes. Michiel is gespecialiseerd in 70’s/80’s/90’s maar kan uiteraard ook aanvullen met verzoeken uit andere tijden.

Informatie over boekingen / huren / inhuren

Indien u graag meer informatie wilt hebben, of een boeking wil doen/ in wil huren, neem dan vrijblijvend contact op via mailadres michielmuziek@yahoo.com of via telefoonnummer/ whatsapp 0643997626


Gitarist / zanger /DJ Michiel de Waal is voordelig en goedkoop te boeken/ huren zonder extra boekingskosten of tussenkomst van boekingskantoor

Contact en informatie:

Voor meer informatie over boekingen beschikbaarheid en prijs kunt u contact opnemen door een mailtje te sturen naar:

michielmuziek@yahoo.com

of te bellen/appen met:

06-43997626